• Arbete och organisation

Chefscoaching

Att vara chef är utmanande och ibland kan en stöta på bekymmer och utmaningar som är svåra att lösa på egen hand. Det kan röra sig om konflikter mellan medarbetare, stresshantering, krishantering och svåra samtal eller kanske står verksamheten inför en stor förändring? Det kan också handla om att man är ny som chef och ovan i rollen eller vill utveckla sitt personliga ledarskap. Vi hjälper dig att utvecklas som ledare med en specifik handlingsplan anpassad efter dina behov för att nå dina mål.

Pris per 60 min samtal: 1600kr exkl. moms.

 Boka tid

 

Hållbara medarbetare

Är du arbetsgivare och vill erbjuda dina medarbetare samtalsstöd? Motverka psykisk ohälsa på arbetsplatsen genom att erbjuda dina medarbetare stresshantering och samtalsterapi för en hållbar, effektiv och välmående arbetsplats. Fyll i formuläret nedan och skicka in till oss. Eller ring oss för mer information och tidsbokning.

Avtal för arbetsgivare

 

Vägen till en välfungerande organisation

På KBT-gruppen är vi experter på organisationsutveckling och ledarskap och vi hjälper organisationer och företag att bli framgångsrika, hållbara och välmående. Vi erbjuder utvecklings- och förändringsarbete på alla nivåer inom organisationer och företag. Inom konflikthantering, teamutveckling och organisationsutveckling använder vi oss av metoden OBM (organizational behavioral management). OBM är ett flexibelt verktyg som möjliggör för oss att på ett effektivt sätt hantera just dina specifika behov och önskemål. Första steget i OBM är att vi utifrån vår expertis inom operant inlärning hjälper dig att förstå och förklarar både önskvärda och icke-önskvärda beteenden hos medarbetare och chefer. Därefter utvecklar vi tillsammans med dig de verktyg du behöver för att öka önskvärda beteenden och minska icke-önskvärda beteenden i din organisation. OBM är ett konkret och målfokuserat arbetssätt med vetenskaplig grund vars syfte är att nå hållbara förändringar som blir relevanta och hjälpsamma både för organisation, ledare och medarbetare.

 

Inom dessa områden arbetar vi. Kontakta oss gärna för mer information!

 

  • Organisationsutveckling
  • Ledarskapsutveckling
  • Team- och grupputveckling
  • Beteendeinriktad coachning
  • Handledning
  • Konflikthantering
  • Stresshantering
     
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.